Ken jij de producten van BigMouth al? Dit is één van onze favoriete merken in ons assortiment, met producten die altijd een humoristische touch hebben. BigMouth maakt ons vrolijk, zorgt voor hilariteit als anderen het zien en de producten zijn tegelijkertijd ook heel functioneel. Tijd om dit merk eens onder de loep te nemen.

Geschiedenis BigMouth

BigMouth is een Amerikaans merk uit Glastonbury, Connecticut. BigMouth Inc. In 2004 werd het eerste product gelanceerd: de Get Off The Phone Excuse Machine. Een handzaam apparaatje met bepaalde geluiden waarmee je makkelijk een telefoongesprek kunt afbreken. Een huilende baby bijvoorbeeld, of een rinkelende deurbel. Lekker makkelijk als je geen zin meer hebt om met je schoonmoeder te bellen en dat vonden ze ook bij de succesvolle talkshow Live! with Regis & Kelly en de Tonight Show.

Behind the scenes bij Bigmouth:

Sinds de eerste succesvolle lancering heeft BigMouth het assortiment uitgebreid met honderden producten. In hun collectie vind je onder andere hilarische opblaasbare luchtbedden, lieve en kwaadaardige tuinkabouters en humoristische maskers.

BigMouth: de bedenker van de donut zwemband

Het is BigMouth aan wie we de zwembanden in de vorm van donuts en flamingo’s hebben te danken. Een grote hit tijdens de zomer van 2015 en nog populairder en bekender deze zomer. Een must voor op het strand of in het zwembad. Heb jij binnenkort een feestje en heb je geen idee wat je cadeau moet geven? Bekijk ons ruime assortiment aan producten van BigMouth. Daar vind je onder andere humoristische mokken in allerlei verschillende vormen. Is er iemand in jouw omgeving helemaal fan van tuinkabouters? Geef hem of haar een gnoom van BigMouth cadeau. Dit zijn geen standaard figuren, maar tuinkabouters die bijvoorbeeld een selfie maken of zijn geïnspireerd op Pulp Fiction.

Luchtbedden van Bigmouth

BigMouth staat voor coole gadgets en cadeaus

BigMouth wil met de producten een glimlach toveren op het gezicht van hun klanten en dat lukt prima. De artikelen van BigMouth zijn heel geschikt om cadeau te geven. Of het nu gaat om de verjaardag van je nichtje, de housewarming van je collega of het huwelijksjubileum van je opa en oma, de producten van BigMouth kunnen gegeven worden bij iedere gelegenheid. Of je houdt ze natuurlijk gewoon voor jezelf. De gadgets en cadeaus zijn geschikt voor jong en oud.

Nieuwsgierig geworden naar die bijzondere gnomen of coole opblaasbare zwembanden? Neem een kijkje in ons BigMouth assortiment.