Nog even en het is weer kerst: familie, schransen tot je niet meer kan, ontelbare keren Mariah die jou en alleen maar jou voor kerst wil krijgen en... cadeautjesstress! Want eerlijk is eerlijk: het is helemaal niet zo makkelijk om te bedenken wat je je verwende zusje of beetje saaie pa nu weer moet geven. Daarom hebben wij een aantal kerstcadeau tips op een rijtje gezet, die passen bij verschillende types.

De reisliefhebber

Je kent ze wel: van die reisgekken die hun hele tijdlijn vol hebben staan met foto's van hun tropische duikvakantie, Peruaanse trektocht of de Big 5 in Zuid-Afrika. Zo'n type dat altijd op vakantie is en eenmaal thuis de nieuwe reis alweer aan het plannen is. Hieronder vind je een aantal leuke producten voor echte wereldreizigers en wannabe-globetrotters. Kijk hier voor meer producten voor reizigers.

Filmliefhebber

Netflix is een fantastische uitvinding voor filmliefhebbers, maar pas op: als je niet uitkijkt komt hierdoor de echte fillmliefhebber helemaal nooit zijn huis meer uit. Stuur hem er op uit met onderstaand popcorn luchtbed of zorg juist voor een extra gezellig huis met de speciale filmlampen. Kijk hier voor meer filmproducten.

Lolbroek

Iedereen heeft wel zo'n vriend die altijd loopt te geinen en waarvan je eigenlijk niet weet wanneer je hem serieus moet nemen. Hij is altijd te porren voor een flauwe grap en hangt graag de lolbroek uit. Gelukkig voor jou hebben we heel veel te gekke kerstcadeaus voor de grapjas in je vriendengroep. Hieronder vind je een greep uit ons assortiment. En ook hier vind je meer cadeaus voor de clowns in huis.

Nerd

Een nerd is allang niet meer iemand die hele dagen en nachten alleen in zijn stoffige zolderkamer doorbrengt. Door de populariteit van mannen in Silicon Valley wordt er tegenwoordig heel anders naar die slimmerikken gekeken. Is je broertje een beetje een nerd en ben je opzoek naar een mooi cadeau voor hem? Dan ben je bij Ditverzinjeniet aan het juiste adres. Kijk hier voor meer toffe nerdy kerstcadeaus.

Heb je meer kerstcadeau-inspiratie nodig? Kijk dan eens in de onderstaande categorieën.