Same day delivery truck

Werk, de kinderen uit school halen, sociale activiteiten: er zijn maar weinig mensen die de hele dag achter het raam zitten te wachten op de pakketbezorger. En je zult het altijd zien: ga je net even snel een boodschap doen, ligt er bij thuiskomst een briefje. Ja hoor, het pakket is bezorgd bij de buren of de bezorger komt morgen terug. Zou het niet veel makkelijker zijn om gewoon je vrije dag te kunnen selecteren of te kiezen voor avondbezorging? Dat kan bij Ditverzinjeniet.

Bezorging overdag of in de avond

We begrijpen heel goed dat je je pakje zo snel mogelijk wilt ontvangen. Of het nou een cadeautje is of iets leuks voor jezelf; het is fijn om een bestelling binnen een dag in huis te hebben. Daarom geldt bij ons: voor 22.45 uur besteld, morgen in huis. Maar wat nou als je morgen toevallig de hele dag op kantoor zit? Samen met TIG hebben we ervoor gezorgd dat je zelf je bezorgdag kunt kiezen. Dus als je maandag niet thuis bent, kies dan voor dinsdag, of voor zaterdag. Ook bieden we de optie voor avondbezorging: de pakketbezorger komt dan tussen 18.00 en 21.30 met je bestelling aan de deur. Natuurlijk is er ook altijd nog de mogelijkheid om je pakje te laten bezorgen bij een afhaalpunt.

Bezorging op maandag

Veel webwinkels bieden geen bezorging op maandag. Logisch ook: de bestellingen komen binnen op vrijdagavond, zaterdag en zondag en de werknemers gaan pas weer aan de slag op maandag. Bij ons kun je wél kiezen voor maandagbezorging. Bij ons worden bestellingen ook in het weekend verwerkt, waardoor je nooit lang hoeft te wachten op je pakje.

Same day delivery voor vergeten verjaardagen

Je kent het vast wel. Het is vrijdag, je hebt er een lange werkweek op zitten en je bent helemaal vergeten dat je zaterdagochtend een kinderverjaardag hebt. Bij Ditverzinjeniet kun je kiezen voor same day delivery. Als je hiervoor kiest en je plaats voor 12.00 uur een bestelling, dan wordt hij diezelfde dag nog bezorgd. Zo hoef jij de stad niet meer in en kun je alsnog een leuk cadeautje meenemen.