Back2School

De zomervakantie is bijna weer voorbij. Dat betekent dat het nieuwe schooljaar weer voor de deur staat. Nog niet iedereen heeft er evenveel zin in, maar misschien word je wel enthousiast bij het zien van deze coole Back2School spullen. We laten je zien welke schoolartikelen dit jaar een echte must have zijn.

Notitieblokken

Een notitieblok of schrift is onmisbaar als je weer Back2School gaat. Schrijf al je aantekeningen op in een stoer Batman notitieboekje of ga voor ouderwets speelplezier met de Super Mario Bros 3D notitieblokje.

Markeerstiften en sticky notes

Bij Back2School items mogen de markeerstiften en sticky notes echt niet ontbreken. Wat dacht je van markeerstiften in de vorm van een ijsje of lippenstift? Handig om de belangrijke dingen mee aan te strepen in je notities. Natuurlijk hebben wij ook de leukste sticky notes om kleine aantekeningen op te schrijven of om tussen je boeken te plakken. Klinken donut en toast memoblaadjes je overheerlijk in de oren?

Originele lunchtrommels

Een lunchbox wordt niet door iedereen gezien als een cool en hip accessoire, maar met onze suggesties wilt iedereen zijn boterhammen meenemen in een lunchtrommel. Zo zijn er stoere lunchtrommels in de vorm van een auto of het Volkswagen busje of hele girly lunchboxen die eruit zien als een roze handtas. Helemaal cool is de lunch bag in de vorm van een bruine papieren zak. Vergeet ook geen bananenbox mee te nemen om je banaan lekker te houden.

Schrijfgerei voor Back2School

Natuurlijk heb je ook pennen, potloden, gummen en plakband nodig voor Back2School. In ons assortiment vind je onder andere een pistool liniaal, Pinokkio gummen en een pen met een veer.

Om je schoolspullen te kopen hoef je tegenwoordig de deur niet meer uit. Zo kun je nog genieten van je laatste vakantiedagen terwijl je gewoon thuis op de bank zit. Je koopt je Back2School spullen zoals notitieblokken, broodtrommels en bureauaccessoires gewoon online bij Ditverzinjeniet.nl.