Terwijl iedere vriendin met haar geliefde kwijlerig boven een kaarsje in een zogenaamd romantisch restaurant hangt, zit jij moederziel alleen thuis op de bank. Maar geen nood: ook jij kunt een fantastische Valentijnsdag beleven. Met deze producten helpen we je alvast een beetje op weg.

Maak je eigen partner

Wie heeft er nog Tinder nodig als je die perfecte partner gewoon zelf kunt maken? Met deze DIY kit van Fizz maak je je perfecte geliefde. Je kunt hem of haar helemaal vormgeven zoals jij wilt met de witte klei. Druk je vriend een bos bloemen en een doos bonbons in zijn handen of laat je zelfgemaakte vriendin opdraven met een sixpack bier, pizza en een gameconsole.

Die fles wijn is helemaal voor jou

Het voordeel van een Valentijnsdag zonder partner is dat jij zonder schroom gewoon lekker die heerlijke fles wijn leeg kunt drinken. Niemand die vraagt of je dat nou wel moet doen, of die zegt dat je het beter bij één glaasje kunt houden. Maar mocht je het met dat laatste punt eens zijn, dan is het wijnfles wijnglas van Invotis een uitstekend wijnglas voor je.

Netflix en de bank

Je bank en Netflix zijn uitstekende dates. Trek je heerlijke Snug Rug Deluxe aan, steek een chocoladereep in het vakje voor de afstandsbediening en plof op de bank. Niks geen strak jurkje in een restaurant terwijl de blaren op je hakken verschijnen, maar lekker in je joggingbroek en dekentje relaxen.

Zoveel donuts als je maar wilt

En als je dan lekker op de bank ligt, dan kun je maar beter zoveel mogelijk kussens om je heen verzamelen. Vond je ex die donut kussens maar kinderachtig? Gelukkig ben je van hem af! Deze kussens zien er niet alleen uit om op te vreten, ze liggen ook heerlijk zacht.

Toch lekker warm in bed

Het grootste voordeel van een geliefde is dat je ‘s avonds je koude ijsklompjes tegen hem aan kunt leggen. Maar een warmtekussen in de vorm van een eenhoorn is ook heerlijk warm. Wie heeft een man nodig als je een eenhoorn hebt?