Paasbrunch

Weet jij al wat je met Pasen gaat doen? Verras je familie of vrienden eens met een heerlijke, zelfgemaakte paasbrunch. De paasbrunch, een combinatie van een laat paasontbijt en vroege lunch, is de laatste jaren ontzettend geliefd op Eerste of Tweede Paasdag. En met al die leuke paasbrunch ideeën snap je vast wel waarom!

Paasontbijt

Bij een paasbrunch of paasontbijt hoort uiteraard lekker eten zoals croissantjes, pistolets, briochebrood en natuurlijk de paasstol. Vergeet de gekookte eieren, de boter in de vorm van een lammetje of paashaasje en de jam niet. Voor de vitamines kun je zelf sinaasappels persen en om dat te compenseren zet je natuurlijk ook allerlei smaken paaseitjes op tafel. De paasbrunch kan beginnen! Tenminste, als je de tafel al mooi hebt gedekt natuurlijk. Een gezellig paastafel is niet geheel onbelangrijk tijdens een uitgebreide paasbrunch met de familie. Dek de tafel met je favoriete borden en versier het met hippe vaasjes met bijvoorbeeld tulpen en mooie servethouders. Een leuk idee is om op de tafel een grote theepot met infuser neer te zetten zodat iedereen zichzelf kan voorzien van een kopje thee. Daarnaast mogen een set eierdopjes natuurlijk niet ontbreken.

Paasbrunch ideeën

Ben je nog op zoek naar leuke paasbrunch ideeën? Op social media zijn ontzettend veel leuke tips te vinden. Misschien krijg je ook inspiratie voor de paasbrunch als je in het assortiment van Ditverzinjeniet kijkt. Daar vind je bijvoorbeeld grappige ontbijtvormen en leuke peper- en zoutstelletjes om je gekookte eitjes op smaak te brengen. We hebben zelfs peper- en zoutstellen die eruit zien als een echt gekookt ei, een cactus en zelfs een toverstaf. Haal de warme croissantjes en harde broodjes maar uit de oven, want jij bent helemaal klaar voor de paasbrunch. Door door ons paasassortiment te scrollen kom je vanzelf op leuke ideeën voor de paasbrunch.

Eierdopjes

Wat echt niet mag ontbreken tijdens de paasbrunch zijn eierdopjes. Geen paasfeest zonder eieren natuurlijk. Een gekookt eitje bij het paasontbijt of de paasbrunch is favoriet bij vele Nederlanders. En je maakt het nog leuker als je de eieren in originele eierdopjes op tafel serveert. Geef je zoon een eierdop die eruit ziet als Koning Arthur. En voor jezelf en je partner eierdopjes die lijken op Sumoworstelaars. Leuke paasbrunch ideeën zijn natuurlijk ook om een paasbrunch helemaal één thema te doen. Kies voor een ruimte en UFO paasbrunch of kies voor stijlvolle architectonische eierdopjes. Daar wordt iedereen, ongeacht de leeftijd, vrolijk van! Zijn je kinderen niet zo dol op gekookte eitjes? Maak ze dan leuker met een eierpers. Je kookt het eitje in de pers dat bijvoorbeeld de vorm van een kip heeft. Wanneer je eitje gekookt is, dan heeft ‘ie ook de vorm van een kip gekregen. Met de eierdopjes of -pers van Ditverzinjeniet kan het paasontbijt sowieso niet meer stuk. Vrolijk Paasfeest!